Lorem Ipsum Dolor Ismet

Non enim vut tempor nec. In? Elit purus nec placerat cursus nec etiam, turpis et tortor urna natoque aliquet lundium, diam aliquam porttitor? Dolor duis aliquet duis nunc magna hac? Ac massa augue, magna lundium adipiscing. Placerat lundium amet, ac! Dignissim quis, elementum a et nascetur sed penatibus etiam, platea, tincidunt ultrices, augue ac porta ultrices a montes mauris magna, pid urna magna lorem, vut turpis. Eu cum elementum non tincidunt urna risus enim adipiscing sit! Vel et urna augue! Odio, penatibus cursus ultrices! Auctor, dapibus adipiscing penatibus rhoncus parturient pellentesque tortor, odio tempor ut, egestas, vut quis vel? Porttitor, proin natoque ultricies, purus, massa diam elementum phasellus, placerat dis! Lacus rhoncus? Velit elementum in pulvinar sit porta ut pellentesque.

Risus aliquam proin tempor velit nisi tristique amet pulvinar dictumst? Etiam, est. Turpis massa, sed le

hahahaa gw yakin 100 % eh salah malahan 110% lw gk ngarti apa arti tulisan diatas kann….. ehehehee… Btw sama gw juga gk paham guys!!! Heeheee 😀 Btw ini ulah dari salah satu extensioin buat google Chrome yg namanya rada aneh yaitu “Lorem Ipsum Generator” …. wkwkwkwkwkw…. dari namanya aja udah aneh bgt tuh guys!!! Yah klo di sini mah orang bkin tools alaymaker or alay generator gitulah. Tapi lw smua pada tw gk fungsinya dua kata murajab “Lorem Ipsum” nih gw kasih infonya

Lorem Ipsum awalnya adalah teks dummy doang dari pencetakan dan typesetting industri. Lorem Ipsum udah jadi teks standar industri dummy sejak tahun 1500-an cing, ketika sebuah printer yg aneh ngeprint sesuatu di dalem buku. Hal ini tidak hanya bertahan lima abad, tetapi juga melompat ke dalam penyusunan huruf elektronik, tetap pada dasarnya tidak berubah. Konon pada tahun 1960 Letraset merilis lembaran yg berisi bagian Lorem Ipsum, dan ampe software desktop publishing kaya Aldus PageMaker ngeluarin versi Lorem Ipsum guys…. hehee … Oh iya jaman sekarang ppun lorem ipsum masih juga dipake lho guys,  paling sering sih buat ngisi sesuatu yg kosong misalnya halaman awal web pata template or forum, Soo lorem ipsum adalah kata yg tak bermakna tapi sangat berguna hehehee….

viva la ismet dolor ipsum

😀

Advertisements

2 thoughts on “Lorem Ipsum Dolor Ismet

  1. Sebetulnya lorem ipsum bukan text random, baca saja sejarahnya di http://lipsum.org.

    Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source. Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of “de Finibus Bonorum et Malorum” (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45 BC. This book is a treatise on the theory of ethics, very popular during the Renaissance. The first line of Lorem Ipsum, “Lorem ipsum dolor sit amet..”, comes from a line in section 1.10.32.

    The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from “de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.

    • wah mas jeprie berkunjung ke log saya toh … hehehe 😀
      oh iya mas makasih buat koreksinya coz skrg byk org make loremipsum generator sih bwt ngisi dummy text website
      oh iya mas blog anda keren punya tuh 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s